Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

lördag 13 november 2010

Jublar lite... tror jag...

I kväll 19.30 låg jag i soffan och lyssnade på musik. Helt plötsligt kände jag rörelse i magen. Alldeles nedanför naveln på höger sida. Tänk er att ni håller en fjäril i handen och vingarna rör sig sakta duttande på samma ställe... Sådan känsla var det... Kan det ha varit lillan???!!! Aldrig känt nått liknande så jag vill tro att det var det...

Puss och kram

fredag 12 november 2010

Vecka 17

Vecka 17... Läskigt!

Nu har jag och bebisen tagit oss till vecka 17. Super läskiga dagar har det varit nu. Illamåendet har typ försvunnit. Känner mig piggare nu än på 3 månader. Växtvärken är borta. Ligamentssmärtorna bortblåsta. Nu kommer oron.... Lever den lille där inne!? Är det detta som kallas den läskiga fasen?! Fyyyy säger jag bara... Inte vill jag noja heller, men tusan vad många tankar som flummar runt där inne. Skall vara glad för att jag mår bättre så klart, men skulle inte ha nått emot lite livstecken nu... Lilla bubblan, finns du där?

Kissar gör vi en gång i timmen fortfarande iallafall... Suckar... Jättesvårt att försöka somna om heeela tiden.

Puss och kram alla...
Ha en supermysig fredag!

måndag 8 november 2010

Äntligen!!! Vecka 16......

Nu känner jag mig piggare och mindre illamående hela tiden. Vilken lycka!!! Så skönt!
Har nu kommit in i vecka 16. Men inga rörelser ännu. Har haft några konstiga tryck innifrån magen som om något skulle trycka innifrån magen och ut, men inget fladder som det sägs kännas som. Å, vad jag längtar!!! Har fått någon form av hormonfinnar på axlarna och bröstet. Gillar det inte!
Växer så det knakar gör det i alla fall. Det är växtvärk varje dag. Kissar fortfarande en gång i timmen på nätterna. Suckar! Hoppas det ger sig snart. Har läst att det skall bli bättre.... Väntar ;)
Nu vill jag bara börja shoppa småsaker, men håller i mig hårt. Inte ännu.... Väntar med spänning till den 23/11 då vi har ultraljudet. Hoppas, hoppas, hoppas att allt ser bra ut och att bebisen lever och växer som den skall. Är super nervös!!!!

Indra har varit hos oss i förra veckan och jag har till och med orkat med på vissa saker.
Det har varit sminkning på henne och hennes kompis Moa till Bus eller Godis. Jättekul!

Sedan har vi varit på badet med Indras klass. Klassen hyrde ett badhus. Till och med klassföreståndaren var med. En eloge till honom för att vilja umgås med sina elever en lördag. Det var mycket uppskattat, från både föräldrar och barn.

Lite pyssel och tillverkning av födelsedagskort har vi gjort. Väldigt uppskattat! Hon var på kalas i söndags till en klasskompis.

Puss och kram!