Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

torsdag 17 mars 2011

Narkos

Lite nervös. Visade mina journaler och röntgenutlåtanden igår. Jag kommer bli sövd den 21/4. De vill inte sätta ryggbedövning på mig vid snittet, för risken att jag kan få mer nervproblem finns efter det, även om den är liten. Man vet ju inte riktigt hur nerverna ligger i kläm mellan mina kotor och jag har mina diskbrock och disk-problem precis där de skall sätta sprutan isåfall. Men de vill helst inte söva gravida om det inte är ett måste. Är mycket större risk att något kan gå snett när man är gravid. Man har mer blod i kroppen, pulsen är annorlunda, man är mer svullen i halsen vilket kan göra det svårare att intubera, man är mer blödningsbenägen och så finns ju risken att fostret får i sig lite narkos så de måste få ut bebisen snabbare. Sedan fick jag inte veta mer... Hon ville inte berätta mer risker, för att inte oroa mig mer... Men det blir säkert superbra. Jag är positiv... Längtar ändå massor, massor massor....

onsdag 16 mars 2011

Trött

Tröttare än tröttast. Är ibland så sliten så jag bara vill gråta. Vet att det kommer bli ännumer efter att bebis kommit. Men det är en annan sak. Är så slut av tyngden nu. Vill knappt resa mig från soffan. Haft jätteont i mellangärdet i flera dagar. Typ som magkatarr. Vet ej varför, men misstänker att lillan ligger och trycker uppåt magsäcken.
Idag är det dags att gå och prata med narkosläkaren. Får se vad han säger om allt med sprutor, tider mm. Sövd eller inte. Är ganska nervös.

Kejsarsnittet har blivit satt till skärtorsdag. Den 21 april. Roligt nog på min lillebrors födelsedag. *skrattar* Vilket sammanträffande va?!! Åååå, vad jag längtar nu!!!

Puss och kram och gäsp...