Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

fredag 11 mars 2011

Stooor

Känner mig så stooor, klumpig, och alldeles hemsk. Är som en sköldpadda på rygg när jag skall upp från liggande eller sittande. Kissar heeeeela tiden. Är irriterad, trött, sur och kissnödig. Börjar tröttna smått och nu vill jag bara hålla miraklet i min famn. Men vill trots detta inte att lillan skall komma ännu. Hon måste frodas inne i magen ett tag till. Suckar... Läääängtar!!!!!

torsdag 10 mars 2011

Flytten klar...

Äntligen är flytten klar. Men gissa om det var tufft. Tack till alla änglar som hjälpte till!!!!!! Hade aldrig klarat det annars. Nu är jag helt slut och skulle kunna sova dygnet runt. Bebis sprattlar och bökar hela tiden. Aptiten är sådär just nu. Mår mycket illa och har sura uppstötningar. Men kanske inte är så konstigt, då magen är väldigt hög just nu.

Varit på koll förra veckan och bebisen mådde bra. Hon blev lite sur dock när barnmorskan tryckte för att kolla hur hon låg i magen. Det blev full sula därinne och hjärtaktiviteten gick upp massor. *skrattar* Bestämd bebis sa BM. Magmåttet ligger på 31 nu. Men jag följer min egen kurva...

Mediciner vs förlossning...

Shit vad skall jag välja. Jag äter ju antidepressiva. Alltså inte lyckopiller. De vill att jag drar ner så mycket det bara går på dem. Alltså läkaren på MVC. Läkaren på psyk tycker att jag skall trappa ner dem helt. En annan läkare på psyk tycker att jag skall fortsätta äta dem. Min psykolog föreslog att jag skulle fortsätta äta dem. Men i slutändan är allt upp till mig. Nu har jag fått en till tid till en tredje läkare på psyk. Undra vad han anser??? Lätt snurrig. Vill ju inte orsaka knytet lidande och abstinens. Viktigt är att förlossningen och läkaren där vet om att jag äter tabletterna utifall bebisen skulle börja få problem och så måste de ha lite extra vaksamhet på lillan. Men det behöver inte hända nått.... River mig i håret. Vill ju inte heller rasa mentalt lagom till bebisen föds. Vill må bra och orka med varje sekund. Får se vad läkaren har att säga på psyk.... 

Ingen fara

Knölen i armhålan var en fettknöl... Tack och lov. De gjorde ultraljud i armhålan på mammografiavdelningen i fredags. Min underbara mamma följde med som stöd... Tack älskade mamma!!!