Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

torsdag 30 december 2010

Jul och trött

Länge sedan sista inlägget.
Kämpat på. Haft främmande av min underbara familj och mormor dagarna innan jul och sedan har vi hälsat på sambons släkt på julafton. Jag blev lite piggare några veckor i allafall, men nu kommer åter tröttheten som ett brev på posten. Måste vila en gång om dagen för att orka. Illamåendet finns kvar av och till. Bah... Inte kul.

I natt får vi främmande av min självvalda syster och hennes familj. Jag längtar!!! De kommer stanna över nyåret. Skall bli sååå trevligt.

Börjar bli riktigt tjockis nu. Bebisen sparkar mer och mer hela tiden och det går inte en enda dag utan att det rullar, bankar och sparkar där inne. Underbart och obehagligt på samma gång. Men jisses va stor min mage börjar bli. Tittade mig i spegeln igår och fick en chock. Vill nog inte veta vad vågen kommer visa v.40... Men men... Det sägs att vissa kilo bara trillar av direkt. Är ju trots allt lite fåfäng. Men det viktigaste är att bebisen är frisk och mår bra... 

Börjar få riktiga mammatuttar. Mörka vårtgårdar och blå strimmor/blodkärl över brösten. Inte så vackert. Investerade i nya bh i förrgår. My god... Aldrig provat så stora bh  hela mitt liv. *asg*  Är rätt nöjd med mina små dock som jag hade innan, men lite av detta kan man ju stå ut med ;)

Annars allmänt förstoppad och irriterad.  *skrattar*

Ha en underbar nyårsafton så ses vi på andra sidan igen... 
Puss och kram

Vecka 23

Vecka 23