Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

torsdag 6 januari 2011

Glad

Nyårsafton och den helgen var helt fantastisk. Fick ju främmande av min självvalda syster och hennes man och två underbara söner. Det var full rulle här hemma på barnen och jag har aldrig sett Indra så busig. Härlig syn... Barn skall busa och leka. Visst leker Indra, men hon är ganska stillsam annars.

Var så himla trevligt att  träffas och bara vara. Liten tur till pulkabacken blev det, i alla fall för männen och barnen. Jag och Jezzie krashade vid köksbordet med en varsin kopp te. Sedan på själva aftonen så blev det tre rätters middag. Jezzie gjorde sin berömda kräftsoppa till förrätt, som man äter med andakt. Ahhh.... Min absoluta favorit! Till varmrätt blev det chillimarinerad oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Men jisses va svårt det var att göra en god rödvinssås. Aldrig testat förut. men till sist blev det mumsigt. Efterrätten blev "barnens" val. Marängswiss. *skrattar* Ja, vi vuxna gottade lika mycket i det.
En nyårshelg att njuta av...

Bebisen sprattlar, sparkar, gympar, bökar minst 12 timmar om dagen. *skrattar* kommer säkerligen få skavsår inne i magen... Hahahaha... Men hopps den mår bra därinne. Pappa fick en redig spark som svar igår. Den sover dock på nätterna i alla fall ännu så länge, men dagarna är det fullt ös. Man kan se hur magen buktar och rör sig när man ligger på rygg.

Men att man skall känna sig som vackrast och sexigast dessa veckor kan jag verkligen inte hålla med och skriva under på. Blek, finnig som aldrig förr, hår som svinto (aldrig upplevt), Klåda på huden. Sedan blir det inte bättre av värken som börjat göra sig påmind i ryggen. Molande smärta i bröstryggen, förutom de klassiska ligamentssmärtorna och värken i fogarna... Men man skall va glad... Låter negativt när jag skriver men det finns mycket positivt med.

Puss och kram...
Kommer bilder sedan...