Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

onsdag 30 mars 2011

2400 gram

Baby var lite mindre än den skulle, men låg dock ändå inom ett normalt viktspann. Hon, för vi fick åter bekräftat att det blir en hon, låg med huvudet ner i mitt bäcken, vilket kan lura mät-kurvan något på magen. Men magen mätt idag har hittat tillbaka till min egen kurva. Så skönt att ha kollat upp det. Nu kan man slappna av lite. Så myyysigt att se henne växa. Idag var hon trött, sovande och stillsam.

tisdag 29 mars 2011

Hicka...

*ler* Idag har bebisen haft hicka för första gången, i alla fall som jag känt av. Jag åt massor med godis och frukt i kväll så fostervattnet var väl sött och smaskigt... Hihihi... Stackar liten vad det studsade rytmiskt i magen...

Mina fötter och händer börjar svälla redigt. Elefantben... Jobbigt att få på sig skor. Stödstrumpor är mina bästa vänner.
Jisses va fötterna tar stryk. Man har tydligen ligament i fötterna med som mjukas upp. Värker som fan... Känns som hälarna skall gå sönder. Fingerlederna värker och det domnar i både händer och fötter... Puh...

Magen spänner sig mycket och det blir en skum utmattningskänsla i låren. Ibland när jag går, blir det som kramp i ljumskarna. Då är det bara att stå still, oavsett vart man befinner sig. Det är heeelt omöjligt att ta ett steg till... Lite läskigt.

Inte långt kvar.... Ååååååå,,,, längtar!!!!!!!!!!!!!!!